De Kloostergang by Trappist® Tribute
Koen-en-Kenny. Illustratie foto ons verhaal.

Ons verhaal

Een eerbetoon vanuit ons hart!

Twee boezemvrienden, Kenny en Koen, trekken van abdij naar abdij en kloppen aan op de deur van de cisterciënzers. Ze worden met open armen ontvangen. 

Ze leren de monniken kennen. Voeren diepe gesprekken en raken steeds meer onder de indruk van de authentieke levenswijze en inspirerende levenswijsheid van de trappisten. 

Het vertrouwen is wederzijds en de jonge gasten krijgen de openlijke steun van de trappistenabdijen en de Internationale Vereniging Trappist (IVT).
Een unicum.

Die ervaring willen ze delen want Trappist is zoveel meer dan een bier.

Geniet in alle eenvoud

Wat een prachtig verhaal!

Je moet niet heel de wereld rond reizen om te kunnen genieten van Trappist producten, in De Kloostergang vind je het allergrootste assortiment aan Trappist producten terug.

Na het proeven van alle trappistenbieren snakte Koen & Kenny naar meer. Ze ontdekken tijdens hun wereldreis dat de paters en zusters van de Trappisten Orde veel meer maken dan enkel bier. Ze produceren ook kaas, confituur, zeepwijn, chocolade, brood, likeur, vlees en nog zoveel meer dat je hier gezellig kan proeven. Stuk voor stuk ambachtelijke, authentieke, kloosterproducten. 

Net zoals de Cisterciënzers van de Strikte Observantie, wat de officiële naam is van de Trappisten Orde schenken ook wij een deel van de opbrengst van de verkoop naar goede doelen. Wij volgen daarmee het voorbeeld van de monniken, die een lange traditie van onbaatzuchtigheid in ere houden.

 

Dankzij jouw hemelse ervaring in onze Kloostergang kunnen wij andere mensen en projecten verder helpen.

Elk product dat je bij ons consumeert heeft een verhaal en wij doen niets liever dan hierover te vertellen. Want uiteindelijk, Trappist is zoveel meer dan bier. 

MG 2032 1

Kenny

We hebben met de monniken meegeleefd in hun gemeenschap. Eerlijk, ik zou het zelf niet kunnen. Hun leven is zo anders dan dat van ons. Maar ik heb er enorme bewondering voor en begrijp goed waarom ze die keuze maken.

Je zou denken: die trappisten leven in het verleden. Niets is minder waar. Ze innoveren voortdurend. En halen mooie omzetten, die hun vele liefdadigheidswerken dan weer ten goede komen.

Koen-en-Kenny. Illustratie foto ons verhaal en contacteer ons.

Koen

Ze brouwen om te leven en niet andersom. Dat doen ze met zoveel respect voor traditie, mens, maatschappij en milieu… daar kunnen we echt een voorbeeld aan nemen.

De trappisten pushen niet, ze lokken niet, ze roepen niet op de markt. Desondanks zijn hun bieren zo gegeerd. Omdat het kwaliteit is, natuurlijk. Maar ook omdat het zo anders dan al het andere is. Veel bedrijven kunnen leren van de manier waarop monniken business doen.

Wat vinden de klanten van de kloostergang?

Google Rating: 4,8/5
Kurt Vanwezer, BE
Read More
2 jonge gepassioneerde gasten die een trappisten café zeer goed uitbaten. Originele en leuke inrichting, beetje bruin café van vroeger en alle trappisten van de ganse wereld op de kaart. Sommige ook op vat... zeer uitzonderlijk vind je dat. Zeker blijven verder doen. Je kan er ook heel lekkere kaas en vleesplankjes eten... alles van trappisten kloosters.
De TripAdvisor Rating: 5/5
Brent de Wijngaert, BE
Read More
Schitterende zaak met een fantastisch concept! Deze zaak wordt uitgebaat door twee gepassioneerde jonge gasten. Een heerlijke verzameling van trappistenbieren, gekend en (voor mij) ongekend! Ook kan je genieten van een assortiment aan kaas en andere producten. Er hangt een gezellige sfeer in de zaak en is deze mooi aangekleed met prachtige decoraties!
Facebook Recensies: 4,9/5
Arvid Bergström, NL
Read More
Verschrikkelijk mooie bieren, heerlijk kaas, lekkere mosterd en prachtige bierpakketen met trappistenbier!
Previous
Next

Zelf zeer tevreden?
Geef ons een topscore of schrijf een top review! 

Reserveer

De Kloostergang by Trappist® Tribute

Ben je ouder dan 18?