De Kloostergang by Trappist® Tribute
Kenny en Koen in De Kloostergang. Illustratie foto proeverijen.

Trappist proeverij

Lekker, Leerzaam en Gezellig!

Het team van de Kloostergang organiseert proeverijen. Tijdens z’n proeverij leert men over de Orde van de Trappisten, de abdijen, de brouwerijen, de bieren en zoveel meer. Dit terwijl je tijdens het proeven steeds het goede doel steunt.

Wil je méér dan alleen bier? Wij bieden ook diverse andere producten aan tijdens een proeverij zoals kaas, brood, chocolade, wijnen,..

Wil je graag een proeverij op locatie bijwonen? Hieronder staan er enkele op de agenda en stuur ons een mailtje als je wil aansluiten.


16/4 Noorderwijk
18/4 Meerle
19/4 Lovenjoel
23/4 Scherpenheuvel
23/5 Opwijk
24/5 Alken
25/5 Werm
2/6 Zemst
6/6 Tielen
7/6 Neerwinden
14/6 Oplinter

In de kloostergang

Waar kan je beter een proeverij organiseren dan in de plaats met de grootste trappistenkaart ter wereld. In hartje Aarschot ontdek je in een uniek kader de trappistenwereld. Men proeft vakmanschap en we nemen je mee door woord en beeld in deze interessante trappistenwereld.

Vraag een vrijblijvende offerte op maat aan voor jouw proeverij.

Trappistenbar De Kloostergang In Aarschot
Koen-en-Kenny

Op locatie

Wij komen graag bij u ter plaatse om samen te genieten van de diverse trappistenbieren. We ontdekken verschillende smaken en geuren, dit terwijl we steeds anekdotes vertellen. We proeven bekende maar ook vaak onbekende internationale trappisten. Ideaal als leuke teambuilding of voor grote groepen.

Leer als team de traditie, de waarde en normen van de monniken kennen tijdens deze verrassende activiteit voor verenigingen en bedrijven.

Vraag een vrijblijvende offerte op maat aan voor jouw proeverij.

Bij je thuis

Is er geen BOB in de buurt en wil iedereen deelnemen? Dan is dit de perfecte optie. Samen gaan we bij jouw thuis op ontdekking in de trappistenwereld. Wij nemen onze glazen, bieren en leuke anekdotes mee en testen samen ons smaakpallet.

We proeven verschillende trappisten op jullie tempo en leren iets over onze Belgische biercultuur. Een kleine vriendengroep of een grote familie, ideaal om samen op een leuke manier wat bij te leren.

Vraag een vrijblijvende offerte op maat aan voor jouw proeverij.

Proeverij met trappistenbier Zundert 8

Vraag offerte aan:

Proefnotitie

Beoordeel een bier met behulp van een bier evaluatie fiche

Wat vinden de klanten van de kloostergang?

Google Rating: 4,8/5
Kurt Vanwezer, BE
Read More
2 jonge gepassioneerde gasten die een trappisten café zeer goed uitbaten. Originele en leuke inrichting, beetje bruin café van vroeger en alle trappisten van de ganse wereld op de kaart. Sommige ook op vat... zeer uitzonderlijk vind je dat. Zeker blijven verder doen. Je kan er ook heel lekkere kaas en vleesplankjes eten... alles van trappisten kloosters.
De TripAdvisor Rating: 5/5
Brent de Wijngaert, BE
Read More
Schitterende zaak met een fantastisch concept! Deze zaak wordt uitgebaat door twee gepassioneerde jonge gasten. Een heerlijke verzameling van trappistenbieren, gekend en (voor mij) ongekend! Ook kan je genieten van een assortiment aan kaas en andere producten. Er hangt een gezellige sfeer in de zaak en is deze mooi aangekleed met prachtige decoraties!
Facebook Recensies: 4,9/5
Arvid Bergström, NL
Read More
Verschrikkelijk mooie bieren, heerlijk kaas, lekkere mosterd en prachtige bierpakketen met trappistenbier!
Previous
Next

Zelf zeer tevreden?
Geef ons een topscore of schrijf een top review! 

Reserveer

De Kloostergang by Trappist® Tribute

Ben je ouder dan 18?