Le Kloostergang by Trappist® Tribute
Koen-et-Kenny. Photo d'illustration de notre histoire.

EEN NIEUW HOOFDSTUK:

KLOOSTERGANG ZOEKT OVERNEMER

De Kloostergang zoekt overnemer vanaf 2024

Kom naar onze info-avond op 23 oktober om 20h.

 

Ben je geïnteresseerd in de overname van het café of totaalconcept van De Kloostergang? Ontdek hieronder de mogelijkheden en kom een praatje slaan op onze info-avond op 23 oktober.
 
Wil je langskomen gelieve ons te mailen zodat we een zicht hebben op de opkomst. info@kloostergang.be

HET CONCEPT OVERNEMEN 

 

Heb je een grote passie voor de Trappistentraditie en vollenbak goesting? Dan kan je overwegen om het handelsfonds (gedeeltelijk) over te nemen en ons concept verder te zetten. En daar zijn enkele goede redenen voor:

 

Totaalconcept

Het totaalconcept omvat het café dat rendabel is met een minimum aan openingsuren, de goed draaiende internationale webshop en de Trappistproeverijen. Dit uitgebreid aanbod geeft je een sterk concurrentievoordeel in de pittige horecawereld.

 

Topreputatie

Je krijgt de topreputatie van De Kloostergang er gratis bij. Met de hoogste scores op Google, Facebook en Tripadvisor blijft De Kloostergang een drukbezocht café. Al van bij de start scheerde het hoge toppen, met awards voor “Meest gastvrije Bar van België” en “Meest authentieke Trappistencafé ter wereld”, een derde plaats voor “Meest unieke horecaconcept van België” en een vaste plaats in de jaarlijkse top 10 van beste biercafés in België. 

 

Wereldwijde bekendheid

Je start met een grote voorsprong: de internationale e-commerce draait op volle toeren, de Trappistproeverijen voor 2024 zijn al voor de helft volgeboekt, en er heerst altijd een gezellige drukte in het café. Het uitgebreide aanbod van De Kloostergang is voor vele mensen een vaste waarde. Met zijn 350+ klanten van over de hele wereld mag je De Kloostergang gerust een toeristische trekpleister noemen!

 

Sterke achterban

Ons sympathieke team van flexi’s en studenten gelooft rotsvast in het verhaal. Ze willen dan ook graag hun steentje blijven bijdragen en het verhaal verderzetten met de opvolger. Je staat er dus niet alleen voor! Koen wil zijn “kindje” ook met een gerust hart kunnen toevertrouwen aan zijn opvolger en staat je graag bij in het begin van de overname. Hij zal je dan ook met veel plezier opleiden, introduceren in zijn wereldwijde netwerk en de kneepjes van het vak leren. 

 

Het café overnemen

Droom je van je eigen café, maar wil je er je eigen stempel op drukken? Overweeg dan om ons kant-en-klare café over te nemen en in een nieuw jasje te steken. Alles behalve de stock blijft staan zodat de ruimte meteen gebruiksklaar is. Jaag je passies na zonder je zorgen te maken over het vinden van een geschikt pand.

 

In dit scenario koop je het handelsfonds niet over, stopt De Kloostergang Aarschot en ga je onder een nieuwe naam verder. Klaar om Aarschot te veroveren!

 

Begint het al te kriebelen?
We zien je graag op 23 oktober om 20h in De Kloostergang – waar anders? – voor meer informatie. Je kan ons ook bereiken op info@kloostergang.be of 0496 48 98 85.

 
 

Livre

Le Kloostergang by Trappist® Tribute

Avez-vous plus de 18 ans ?